Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV Grup www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.co.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom www.petrom.ro
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Închide

VIVA: în fiecare zi, o clipă de bucurie!

Când vă opriţi din drum pentru o masă consistentă sau o gustare, aveţi nevoie de varietate, prospeţime şi savoare. În restaurantele VIVA, fie că optaţi pentru un meniu cald, un sandviş sau o cafea, veţi avea toate ingredientele necesare pentru a vă bucura de acel moment al zilei! Iar ambianţa plăcută şi profesionalismul servirii completează experienţa VIVA.

VIVA, un meniu pe gustul tău!

În resturantele VIVA, avem grijă de preferinţele dumneavoastră! Meniul este constant înnoit şi îmbunătăţit, pentru a satisface cele mai diverse şi exigente gusturi. Aveţi la dispoziţie multiple opţiuni potrivite pentru orice stil de viaţă şi de alimentaţie: de la mâncăruri calde, la salate proaspete şi deserturi cu fructe sau ciocolată, până la sortimente de cafea rece sau caldă, ceaiuri de fructe sau băuturi răcoritoare. Nu pierdeţi ofertele noastre şi creaţi-vă propria experienţă VIVA, pe placul dumneavoatră! Produsele VIVA sunt disponibile şi în varianta "To Go", la pachet.

Verifică mai jos meniul disponibil în staţiile OMV:

*Toate produsele gastronomice de la VIVA sunt certificate HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point), conform Codex Alimentarius CAC-RPC 1-1969.
 

Localizator stații

Selector Ulei