Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/
Închide

Street Food by VIVA Cafe

Pasionații de street food au acum un motiv în plus să facă o oprire la VIVA Cafe! 
Fie că ți-e poftă de un Pretzel Pork Burger, un Pretzel Gourmet Wurst, o porție generoasă de cartofi prăjiți sau un desert tradițional, cu siguranță vei găsi o gustare și pentru gustul tău! 
În plus, pentru o experiență street food completă, ți-am pregătit 3 combinații la prețuri speciale!

Pretzel Pork Burger
230g / preț 12,99 lei

Mereu prezent pe cele mai aglomerate mese de festival, burgerul cu carne de porc gătită lent se poziționează în top 3 preferințe ale oricărui pasionat de street food. Fâșiile de porc bine rumenite și cheddar-ul topit se îmbină perfect cu legumele proaspete și sosul barbeque, rezultând o combinație care merită servită într-o chiflă specială, chifla Pretzel.

Pretzel Gourmet Wurst
190g / preț 8,99 lei

Nu poți să vorbești de Street Food fără să ajungi și la hot dog. Doar că noi am decis să-l reinterpretăm în stil gourmet, așa cum știm noi mai bine: chifla Pretzel îmbrățișează un bratwurst tradițional, castraveți în oțet și bucățele crocante de ceapă coaptă. Ți-am făcut deja poftă?

Cartofi Prăjiți
190g / preț 4,99 lei

Carnea de porc bine rumenită sau bratwurst-ul suculent parcă nu sunt la fel fără o garnitură specifică Street Food-ului. Indiferent ce specialitate îți face mai multă poftă, alege să o însoțești cu o porție generoasă de cartofi prăjiți.

Ștrudel cu mere
145g / preț 6,99 lei

După ce ți-ai provocat papilele gustative cu niște Street Food veritabil, poți completa experiența cu un desert de tradiție. Mărul acrișor și dulce a fost împachetat cu atenție într-un foietaj fin, bine rumenit, mmm...
 

Almududler
250ml/ preț 4,99 lei

Produs după o rețetă secretă de tradiție, gustul unic Almdudler combină aroma dulce a strugurilor cu merele ușor acrișoare și un amestec de ierburi speciale. Încearcă-l și completează meniul tău Street Food cu ceva răcoritor.

Experiența completă vine la un preț special

Combo 1
Poate că preferi burgerii, sau poate hot dog-ul reinterpretat e genul tău. Oricum ar fi, primești cartofii prăjiți la un preț special.

Pretzel Pork Burger 230 gr + Cartofi prăjiți 190 gr la 13,99 lei 

 

Pretzel Gourmet Wurst 190 gr + Cartofi prăjiți 190 gr la 9,99 lei

 

Combo 2
Street food exact așa cum îți place alaturi de un Almdudler răcoritor înseamnă o experiență de neuitat, acum la un preț special!

Pretzel Pork Burger  230 gr + Almdudler 250 ml la 15,49 lei

 

Pretzel Gourmet Wurst 190 gr + Almdudler 250 ml la 11,49 lei

 

Combo 3
Un desert fin merge cel mai bine cu o băutură răcoritoare! La VIVA Cafe, ștrudelul de mere îți aduce și un Almdudler original de 330ml la jumătate de preț!

Strudel cu mere 145 gr + Almdudler 250 ml la 9,49 lei


 

*Produsele din imagine sunt cu titlu de prezentare.

LOCALIZATOR STAŢII

SELECTOR ULEI