Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Republica Ceha www.omv.cz/cs-cz Germania www.omv.de/de-de Ungaria www.omv.hu/hu-hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz/en-nz Norvegia www.omv.no/no-no Serbia www.omv.co.rs/sr-rs Slovenia www.omv.si/sl-si Slovacia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Închide

Street Food by VIVA Cafe

Pasionații de street food au acum un motiv în plus să facă o oprire la VIVA Cafe! 
Fie că ți-e poftă de un Pretzel Pork Burger, un Pretzel Gourmet Wurst, o porție generoasă de cartofi prăjiți sau un desert tradițional, cu siguranță vei găsi o gustare și pentru gustul tău! 
În plus, pentru o experiență street food completă, ți-am pregătit 3 combinații la prețuri speciale!

Pretzel Pork Burger
230g / preț 12,99 lei

Mereu prezent pe cele mai aglomerate mese de festival, burgerul cu carne de porc gătită lent se poziționează în top 3 preferințe ale oricărui pasionat de street food. Fâșiile de porc bine rumenite și cheddar-ul topit se îmbină perfect cu legumele proaspete și sosul barbeque, rezultând o combinație care merită servită într-o chiflă specială, chifla Pretzel.

Pretzel Gourmet Wurst
190g / preț 8,99 lei

Nu poți să vorbești de Street Food fără să ajungi și la hot dog. Doar că noi am decis să-l reinterpretăm în stil gourmet, așa cum știm noi mai bine: chifla Pretzel îmbrățișează un bratwurst tradițional, castraveți în oțet și bucățele crocante de ceapă coaptă. Ți-am făcut deja poftă?

Cartofi Prăjiți
190g / preț 4,99 lei

Carnea de porc bine rumenită sau bratwurst-ul suculent parcă nu sunt la fel fără o garnitură specifică Street Food-ului. Indiferent ce specialitate îți face mai multă poftă, alege să o însoțești cu o porție generoasă de cartofi prăjiți.

Ștrudel cu mere
145g / preț 6,99 lei

După ce ți-ai provocat papilele gustative cu niște Street Food veritabil, poți completa experiența cu un desert de tradiție. Mărul acrișor și dulce a fost împachetat cu atenție într-un foietaj fin, bine rumenit, mmm...
 

Almududler
250ml/ preț 4,99 lei

Produs după o rețetă secretă de tradiție, gustul unic Almdudler combină aroma dulce a strugurilor cu merele ușor acrișoare și un amestec de ierburi speciale. Încearcă-l și completează meniul tău Street Food cu ceva răcoritor.

Experiența completă vine la un preț special

Combo 1
Poate că preferi burgerii, sau poate hot dog-ul reinterpretat e genul tău. Oricum ar fi, primești cartofii prăjiți la un preț special.

Pretzel Pork Burger 230 gr + Cartofi prăjiți 190 gr la 13,99 lei 

 

Pretzel Gourmet Wurst 190 gr + Cartofi prăjiți 190 gr la 9,99 lei

 

Combo 2
Street food exact așa cum îți place alaturi de un Almdudler răcoritor înseamnă o experiență de neuitat, acum la un preț special!

Pretzel Pork Burger  230 gr + Almdudler 250 ml la 15,49 lei

 

Pretzel Gourmet Wurst 190 gr + Almdudler 250 ml la 11,49 lei

 

Combo 3
Un desert fin merge cel mai bine cu o băutură răcoritoare! La VIVA Cafe, ștrudelul de mere îți aduce și un Almdudler original de 330ml la jumătate de preț!

Strudel cu mere 145 gr + Almdudler 250 ml la 9,49 lei


 

*Produsele din imagine sunt cu titlu de prezentare.

Localizator stații

Selector Ulei