Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV Grup www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.co.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Grupul OMV Petrom
OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom www.petrom.ro
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Închide

Ștrudel festival la VIVA Cafe!

Fie că îți dorești un desert, o gustare rapidă sau un mic dejun pe fugă, vino la Ștrudel Festival la VIVA Cafe!
Am pregatit pentru tine strudele cu foietaj rumenit în cuptor, cu umpluturi dulci sau sărate. Ca sa te bucuri de mixul de arome si texturi, savurează-le calde!

Ștrudel cu mere
145g
6,99 LEI
Bucură-te de o experiență autentic vieneză într-un ștrudel devenit deja vedetă printre clienții VIVA. În foietajul auriu, subțire și crocant vei găsi felii de măr dulci-acrișoare, cu stafide și scorțișoară.


 

Ștrudel cu brânză dulce
125g
7,99 LEI
Uneori, simplitatea e cea mai bună rețetă. Nu ai nevoie de o ocazie specială ca să te bucuri de acest ștrudel cu foietaj subțire, ușor crocant și brânză dulce, delicată și cremoasă, iaurt și esență de vanilie de Bourbon.


 

Ștrudel cu brânză dulce și caise
145 g
9,99 LEI
Răsfață-te cu o gustare cu accente fructate. Acest ștrudel te surprinde prin combinația armonioasă de brânză dulce și bucățele de caise, învelite în aluat subțire, pudrat cu zahăr.


 

 Ștrudel cu ou, șuncă de curcan și brânză
105g
9,99 LEI
O reinterpretare sățioasă a unui mic dejun clasic. Sau poate un brunch to-go? Dincolo de crusta rumenită vei descoperi umplutura generoasă cu ou, șuncă de curcan și brânză, pentru ca tu să te bucuri de o explozie de arome și texturi.


 

Ștrudel cu ciuperci și cartofi
120 g
9,99 LEI
Fie că îl servești cald sau rece, acest ștrudel te va cuceri prin gustul deosebit al mixului de cinci tipuri de ciuperci, brânză, cartofi și verdeață, totul așezat uniform într-un foietaj delicat.
 

*Produsele din imagine sunt cu titlu de prezentare.
**Ofertă valabilă/Campanie desfășurată începând cu data de 1 februarie 2020, în limita stocului disponibil.

Localizator stații

Selector Ulei