Site-uri OMV Group
Închide

Savoarea ceaiului în cinci arome noi

English Breakfast

Tradiţionala băutură englezească este un amestec delicios de ceaiuri Assam cu note de malţ, frunze de Ceylon parfumate şi ceaiuri keniene aromate, cu proprietăţi energizante recunoscute. Pe scurt, ideal pentru micul dejun.

Earl Grey

Ceaiul negru de origine chineză cu o concentraţie moderată este îndrăgit datorită gustului uşor dulceag şi aromelor proaspete de lămâie şi note florale seducătoare.
Seducător datorită parfumului subtil, ceaiul Earl Grey are proprietăţi relaxante.

Sencha Green Tea

Un adevărat clasic printre sortimentele de ceai verde, Sencha are o aromă puternică, în care se îmbină parfumuri florale delicate. Vestitul ceai japonez reprezintă o alternativă a digestivelor, fără alcool însă, fiind servit de obicei în timpul sau după mese.

Peppermint Herbal Tea

Menta se remarcă datorită gustului său proaspăt şi răcoritor, fiind un ceai clasic, apreciat de-a lungul întregului an. Renumele său se datorează, de asemenea, proprietăţilor energizante, dar şi curative în cazul problemelor stomacale.

Raspberry Fruit Tea

Combinaţia de fructe din acest ceai asigură o dulceaţă naturală, putând fi servit fără zahăr. Efectul energizant este asigurat datorită prezenţei ceaiului negru pe lângă fructele delicioase, cu o aromă puternică.

Localizator stații

Selector Ulei