Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Republica Ceha www.omv.cz Germania www.omv.de Ungaria www.omv.hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz Norvegia www.omv.no Serbia www.omv.rs Slovenia www.omv.si Slovacia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/
Închide

OMV MaxxMotion Performance Diesel

OMV MaxxMotion Diesel este un carburant de înaltă performanță ce permite funcționarea vehiculului în condiții optime la temperaturi de până la -38 grade Celsius.

Amestecul unic de aditivi de ultimă generație asigură până la 100% protecție împotriva coroziunii. Cifra cetanică ridicată permite ca motorul mașinii tale să funcționeze cu putere sporită și cu vibrații reduse.

OMV MaxxMotion Diesel îndepărtează depunerile de pe injectoare și previne depunerea reziduurilor. Astfel, performanța motorului este menținută pe toată durata lui de viață, dacă este alimentat constant cu OMV MaxxMotion.

Performanță maximă si accelerație mai bună

MaxxMotion Diesel oferă o performanță dinamică a accelerației, efect sesizabil de la prima alimentare, și contribuie la un răspuns optim al puterii la apăsarea pedalei de accelerație.

Putere sporită

De la prima alimentare, vei obține mai multă putere a motorului in timpul accelerării, datorită carburantului de performanță MaxxMotion Diesel.

 

Previne coroziunea

Până la 100% protecție împotriva coroziunii: pachetul de aditivi premium previne dezvoltarea coroziunii indusă de combustibil asupra pieselor motorului, sistemului de combustibil și rezervorului, astfel extinde durata de viață a motorului.

Curăță motorul

Utilizând OMV MaxxMotion Diesel, contribui la eliminrea depunerilor din injectoarele diesel și din camera de ardere. În plus, previi și depunerea unor noi reziduuri. În cazul în care utilizezi  OMV MaxxMotion Diesel permanent, injectoarele motorului vor rămâne practic fără depuneri și durata de viață a motorului va crește.

* Beneficiile depind de stilul de condus, tipul de motor, vârsta motorului, comparativ cu un combustibil non-aditiv care îndeplinește cerințele minime (ONORM EN 590). Imaginile sunt o reprezentare schematică.

Motor curat

Injectoarele curate înseamnă emisii reduse. OMV MaxxMotion Diesel curăță injectoarele și, folosit constant, previne apariția de noi depuneri. Ce înseamnă asta? Emisiile sunt menținute la un nivel scăzut!

* Beneficiile depind de stilul de conducere, tipul de motor, vârsta motorului, comparativ cu un combustibil non-aditiv care îndeplinește cerințele minime (ÖNORM EN 590). Imaginile sunt o reprezentare schematică.

Certificat Conformitate OMV MaxxMotion Diesel (PDF, 128,3 KB)

Certificat de Conformitate OMV MaxxMotion Diesel iarna (PDF, 83,7 KB)

Licenta OMV MaxxMotion Diesel iarna (PDF, 75,2 KB)

Licenta OMV MaxxMotion Diesel (PDF, 65,0 KB)

LOCALIZATOR STAŢII

CONTACT

SELECTOR ULEI