Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
img_header_product_mmdieselimage2024

OMV MaxxMotion Performance Diesel

Mai multă încredere în motorul tău

Primul pas la începutul oricărei călătorii este pregătirea. În cazul nostru, este vorba despre siguranța că motorul mașinii tale este fiabil pe termen lung, ca să poți călători oriunde vrei și chiar mai departe.

img_benefits Diesel SVG_RO

Curăță și menține motorul curat
Curăță și menține motorul curat

Curăță activ motorul

Alimentarea cu OMV MaxxMotion Performance Diesel elimină depunerile din componentele esențiale ale motorului, cum ar fi supapele de admisie și injectoarele. Utilizarea regulată ajută, de asemenea, la prevenirea depunerilor.
 

Combustie mai bună
Combustie mai bună

Performanță superioară

Compoziția unică a carburantului conduce la o ardere eficientă și ajută la menținerea unei combustii mai curate, permițând astfel motorului să aibă performanța maximă.

Funcționare optimă până la -38°C: Formarea de ceară de parafină la motorina standard (stânga) vs. motorina curată OMV MaxxMotion (dreapta) la temperatura ambiantă de -20°C.
Funcționare optimă până la -38°C: Formarea de ceară de parafină la motorina standard (stânga) vs. motorina curată OMV MaxxMotion (dreapta) la temperatura ambiantă de -20°C.

     

Funcționare optimă până la -38°C

OMV MaxxMotion Performance Diesel este proiectat pentru o funcționare excelentă chiar și în cele mai dure condiții de iarnă. Datorită proprietăților sale remarcabile de fluidizare la rece, oferă o pornire îmbunătățită a motorului, până la temperaturi de -38°C.

Protecție împotriva coroziunii
Protecție împotriva coroziunii

     

Protejează motorul

OMV MaxxMotion Performance Diesel construiește un strat protector pe suprafețele metalice. Ca urmare, oferă o protecție excelentă împotriva coroziunii în sistemul de alimentare și motor.

img_Diesel Banner
img_QA Icons_RO

img_MM_ Diesel_1920x1080_06_ro

Testat pe scară largă în laboratoare 

În calitate de lider dinamic al industriei, OMV se angajează să îndeplinească cele mai înalte standarde și să dezvolte produse de ultimă generație. Prin urmare, efectuarea testării complete a specificațiilor pe o gamă largă de standarde este o parte importantă a procesului de dezvoltare a carburanților de performanță OMV MaxxMotion, pentru a asigura cea mai înaltă calitate încă din faza de dezvoltare.

img_MM_Diesel_1920x1080_09_ro

Monitorizare digitală a calității 

Urmărirea digitalizată a calității permite menținerea unui nivel ridicat de încredere în menținerea parametrilor de carburant definiți în dezvoltare. Pentru a ne asigura că numai produsele care îndeplinesc cele mai înalte standarde părăsesc parcurile de rezervoare către stațiile de alimentare OMV, se efectuează un control strict al tehnologiei noastre. OMV monitorizează calitatea până când carburanții OMV MaxxMotion ajung la stația de alimentare și în rezervoarele clienților noștri.

img_MM_Diesel_quote_900x360_RO

Licenta OMV MaxxMotion Diesel Arctic (PDF, 506,0 KB)
SF-54 OMV MaxxMotionDieselArctic (PDF, 149,6 KB)

 

Selector Ulei