Contact OMV Grup

Logout
Site-uri OMV Group
Închide
img_MMDiesel_article_1100x367

Mai multă încredere în motorul tău, mai multe călătorii de care să te bucuri

Fiecare călătorie are povestea ei.

Poate că e vorba de o vizită făcută cu drag bunicilor, de sărbători. Poate că tu și prietenii tăi ați decis că niște noi peisaje și aventuri împreună v-ar prinde bine. Poate că ai căutat un pic de liniște pe vârful muntelui, înainte de provocări. Sunt zeci de gânduri care ne pot pune în fața unui drum pe care nu l-am descoperit încă.

Însă, ca să te poți bucura cu adevărat de o poveste, trebuie să o și duci la bun sfârșit. Fiecare plan, fiecare gând, fiecare etapă trebuie să te poarte către ceea ce ți-ai propus. Iar la final, tu rămâi doar cu amintirile unei aventuri de neuitat și cu dorința de a porni din nou la drum cât mai curând.

Ca să mergi mereu mai departe, ai nevoie de noi drumuri și destinații pe care nu le-ai mai vizitat – dar și de un ingredient nu foarte secret care să-ți dea încrederea că poți ajunge acolo. OMV MaxxMotion Performance Diesel a fost creat special pentru a prelungi durata de viață a motorului, pentru ca tu să ajungi mereu nu doar unde ți-ai propus - ci mult mai departe de atât.

Prevenirea depunerilor îți dă un plus de liniște. Când ai încredere totală în mașina ta, știi că singurul lucru cu care te întorci din aventurile cu prietenii sunt amintirile pe care le aveți împreună.

Funcționarea optimă până la -38°C îți permite să te bucuri de peisajele de iarnă fără griji, știind că poți ajunge la cei dragi indiferent de temperatura de afară.

Pe scurt, alimentează-ți viitoarele drumuri cu toată imaginația. Apoi alimentează-ți motorul cu OMV MaxxMotion Performance Diesel și pornește de fiecare dată fără griji către următoarea ta călătorie de poveste.

Campanii

Beneficiile unui carburant de performanță în traficul de zi cu zi

OMV Urban Tour este un proiect care a luat naștere în urma unei nevoi de a demonstra știintific că OMV MaxxMotion Performance Diesel prelungește viața motorului, chiar și a unei mașini rulate. Pentru că în ultimii doi ani, aproximativ 8 din 10 români au ales să achiziționeze o mașină rulată importată, ne-am decis să organizăm un sondaj pe  pagina noastră de Facebook. Participanții au avut de ales între cele mai vândute mărci de mașini rulate: Volkswagen, BMW, Skoda și Opel.

Ce am făcut după?

I-am trimis pe Costin Giurea și Simone Tempestini tocmai până în Germania să cumpere mașina care a câștigat detașat, un Volkswagen Golf Plus. 

Etapele experimentului

Etapa 1

Am desfăcut motorul, am analizat starea pieselor și le-am cântărit.

Etapa 2

Am sigilat motorul și am pornit la drum. Ca să demonstrăm performanța carburantului, trebuie să parcurgem 10.000 de kilometri, distanță care ne permite să ne dăm seama de efectele unui carburant premium.

De ce OMV MaxxMotion Performance Diesel?

OMV MaxxMotion Performance Diesel este carburantul premium care poate prelungi durata de viață a motorului mașinii. Datorită moleculelor sale unice de curățare, îndepărtează depunerile din motor și previne coroziunea, asigurând funcționarea optimă a motorului.

Însă un drum de 10.000 de kilometri e cu siguranță plictisitor pentru o singură persoană, așa că Simone și Costin au făcut echipă pentru cea mai lungă cursă.

Episod 1 – Am găsit mașina. Hai la Cluj.


Episod 2 – Am analizat, cântărit și resigilat piesele motorului. Pornim la drum.


Episod 3 – Vechi cunoștințe, noi provocări pentru băieți.


Episod 4 – Kilometrii continuă în ritmuri disco.


Episod 5 – Nu ne întoarcem la școală, doar ne ocupăm de pregătiri.


Episod 6 - Încingem roțile și ne întoarcem pe circuit


Episod 7 - Băieții au terminat cei 10.000 km, iar acum nu rămâne decât  să vedem rezultatul experimentului

I-am adus împreună pe băieții de la Superspeed și Simone Tempestini pentru a demonta cu ajutorul lui Ion, un mecanic care le știe chiar pe toate, cele mai întâlnite mituri despre condus.

Urmărește video-urile și află cum poți elimina toate obiceiurile care afectează motorul mașinii tale. 

Episodul 1 – Încălzirea motorului înainte de plecare pe temperaturi scăzute. Trebuie sau nu lăsat la încălzit înainte de pornirea la drum?

Episodul 2 – Temperaturile ridicate și rezistența motorului. Este mai sensibil motorul pe temperaturile rificate?

Episodul 3 – Motorina aditivată și lubrifierea motorului. Usuca sau nu motorina aditivată motorul?

Episodul 4 – Înfundă motorina aditivată filtrul de particule mai repede decât motorina neaditivată?

Performanța pornește mereu din încredere – încredere în tine, încredere în ceea ce faci. Pentru Simone Tempestini, multiplul campion național de raliuri si pilot ERC, înseamnă și încredere totală în motorul mașinii – atât pe circuit, cât și în afara lui.

Standardele industriei auto și nevoia pentru îmbunătățirea calității carburantului au crescut considerabil în ultimii ani. Acceptând provocarea, OMV a făcut un pas important înainte prin îmbunătățirea formulei OMV MaxxMotion Performance Diesel – acum cu 10% mai multe molecule de curățare, pentru 110% încredere în mașina ta la fiecare drum.

Având la bază un pachet de aditivi de ultimă generație, OMV MaxxMotion Performance Diesel facilitează funcționarea optimă a automobilului la temperaturi foarte scazute de până la -38 grade Celsius (valoarea TLF conform standardului european EN 590, TLF - temperatura limită de filtrabilitate, temperatura până la care mașina ta pornește la prima cheie).

Moleculele unice de curățare contribuie la menținerea motorului curat prin eliminarea depunerilor din injectoare pe termen lung. În plus, OMV MaxxMotion Performance Diesel previne fenomenul de coroziune ce apare în timp la utilizarea unui carburant obișnuit și protejează subansamblele motorului. Protecția împotriva coroziunii în sistemul de alimentare și rezervor contribuie la funcționarea optimă a motorului tău pentru un timp mai îndelungat.

Beneficii

Sistemul de injecție se curăță și rămâne curat, iar durata de viață a motorului crește.

Folosind constant OMV MaxxMotion Diesel, carburantul de înaltă performanță contribuie la eliminarea depunerilor din injectoare. Combinația unică de aditivi previne și depunerea unor noi reziduri. Astfel, injectoarele motorului vor rămâne curate, fără depuneri, iar durata de viața a motorului tău va fi extinsa/prelungita.

Previne coroziunea din subansamblele motorului, din rezervor și din sistemul de injecție.

Aditivii de ultimă generație prezenți în componenta carburantului OMV MaxxMotion Diesel previn fenomenul de coroziune dezvoltat în timp de un carburant obisnuit asupra rezervorului si subansamblelor din motor. Astfel, folosind OMV MaxxMotion Diesel la fiecare alimentare, indiferent de anotimp, prelungești viața motorului.

boxuri-3_MMDiesel

Motorul funcționează în siguranță la temperaturi foarte scăzute și este protejat pe termen lung.

Amestecul de aditivi speciali din carburantul OMV MaxxMotion Diesel facilitează funcționarea optimă a vehiculului la temperaturi foarte scăzute de până la -38 grade Celsius (valoarea TLF conform standardului European EN 590).

Injectoare mai curate înseamnă și emisii mai scăzute.

Un motor curat e un motor care protejează mediul înconjurător. Carburantul OMV MaxxMotion Diesel curăță injectoarele și, folosit constant, previne apariția de noi depuneri. Astfel, emisiile sunt menținute la un nivel scăzut!

*-38°C este valoarea TLF (Temperatura limită de filtrabilitate) conform standardului EN 590, temperatura la care motorul pornește la prima cheie pe timp de iarnă. Beneficiile depind de tipul de autovehicul, stilul de condus și de starea tehnică a motorului, comparativ cu combustibilii care îndeplinesc cerințele minime ale standardului European EN 590.

MM_Diesel_engine.jpg

Selector Ulei