Contact
Site-uri OMV Group
Site-uri OMV Group
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Republica Ceha www.omv.cz/cs-cz Germania www.omv.de/de-de Ungaria www.omv.hu/hu-hu Nuoa Zeelanda www.omv.nz/en-nz Norvegia www.omv.no/no-no Serbia www.omv.co.rs/sr-rs Slovenia www.omv.si/sl-si Slovacia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turcia www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/de
Închide

OMV MaxxMotion Performance Diesel

Alimentează de fiecare dată cu carburantul OMV MaxxMotion Diesel și asigură performanță motorului tău si o durată prelungită de funcționare - indiferent de anotimp.

Având la bază un pachet de aditivi de ultimă generație, OMV MaxxMotion Diesel facilitează o funcționarea optimă a automobilului la temperaturi foarte scazute de până la -38 grade Celsius (valoarea TLF conform standardului european EN 590, TLF-temperatura limita de filtrabilitate, temperatura pana la care masina ta porneste la prima cheie).

Moleculele unice de curățare contribuie la menținerea motorului curat prin eliminarea depunerilor  din injectoare pe termen lung. 

În plus, MaxxMotion Diesel previne fenomenul de coroziune ce apare in timp la utilizarea unui carburant obisnuit si protejeaza subansamblele motor. Protectia impotriva coroziunii sistemului de alimentare și a rezervorului contribuie la funcționarea optimă a motorului tău pentru un timp mai îndelungat.

Sistemul de injecție se curăță și rămâne curat, iar durata de viață a motorului crește.

Folosind constant OMV MaxxMotion Diesel, carburantul de înaltă performanță contribuie la eliminarea depunerilor din injectoare. Combinația unică de aditivi previne și depunerea unor noi reziduri. Astfel, injectoarele motorului vor rămâne curate, fără depuneri, iar durata de viața a motorului tău va fi extinsa/prelungita.

Previne coroziunea din subansamblele motorului, din rezervor și din sistemul de injecție.

Aditivii de ultimă generație prezenți în componenta carburantului OMV MaxxMotion Diesel previn fenomenul de coroziune dezvoltat în timp de un carburant obisnuit asupra rezervorului si subansamblelor din motor. Astfel, folosind OMV MaxxMotion Diesel la fiecare alimentare, indiferent de anotimp, prelungești viața motorului.

Motorul funcționează în siguranță la temperaturi foarte scăzute și este protejat pe termen lung.
 

Amestecul de aditivi speciali din carburantul OMV MaxxMotion Diesel facilitează funcționarea optimă a vehiculului la temperaturi foarte scăzute de până la -38 grade Celsius (valoarea TLF conform standardului European EN 590).

Injectoare mai curate înseamnă și emisii mai scăzute.

Un motor curat e un motor care protejează mediul înconjurător. Carburantul OMV MaxxMotion Diesel curăță injectoarele și, folosit constant, previne apariția de noi depuneri. Astfel, emisiile sunt menținute la un nivel scăzut!

*-38°C este valoarea TLF (Temperatura limită de filtrabilitate) conform standardului EN 590, temperatura la care motorul pornește la prima cheie pe timp de iarnă. Beneficiile depind de tipul de autovehicul, stilul de condus și de starea tehnică a motorului, comparativ cu combustibilii care îndeplinesc cerințele minime ale standardului European EN 590. 

Certificat Conformitate OMV MaxxMotion Diesel (PDF, 128,3 KB)

Certificat de Conformitate OMV MaxxMotion Diesel iarna (PDF, 83,7 KB)

Licenta OMV MaxxMotion Diesel iarna (PDF, 75,2 KB)

Licenta OMV MaxxMotion Diesel (PDF, 65,0 KB)

Localizator stații

Selector Ulei